Kontakt

BOKNINGSHJÄLP FÖR BULLERÖ GÄSTHEM

För att boka

  • Hela gästhemmet, välj fem rum och placera antalet personer ni är i bokningen fördelat i rummen.
  • Hela Sjögrenska villan, välj fyra rum och placera antalet personer ni är i bokningen fördelat i rummen.
  • Hela ovanvåningen eller hela undervåningen på Sjögrenska villan, välj två rum och placera antalet personer ni är i bokningen fördelat i rummen.

Det spelar ingen roll i vilken ordning ni fördelar rummen, så länge antalet personer i varje rum är enligt max antalet i nedan lista:
Sjögrenska nedre vänster två enkla våningssängar (max 4 pers)
Sjögrenska nedre höger (max 3 pers)
Sjögrenska övre höger (max 2 pers)
Sjögrenska övre vänster (max 2 pers)
Parstugan (max 5 pers)

  • Torpen kan bokas 1-3 nätter alternativt 7 nätter med ankomst söndag och avresa söndag.

(Barn under 1 år anges inte i bokningen)

Bra att veta: 

Bullerö gästhem

Bullerölinjen - Mellan 26 juni och 21 augusti går turbåten två gånger om dagen onsdag till söndag. Var uppmärksam på att turtrafik saknas måndag och tisdag. Under vår och höst finns helgtrafik.

Torpen

Torpen är tillgängligt för uthyrning fr o m 29 april t o m 6 november. Veckovis under sommaren och helger på vår och höst. (Rågskär renoveras under hösten och går då inte att bokas efter 22 aug)

Under sommaren sker byte på söndagar. Mellan 13.00 och 16.00 kommer personal för gräsklippning och sophämtning. Under vår och höst sker in- och utcheckning enligt överenskommelse.

Hamnskär - Det går bra att komma med egen båt men tänk på att viken är grund. Det går fint att paddla till Hamnskär . I mån av plats finns möjlighet att åka med Nämdölinjen. Boka resan online hos Stavsnäs båttaxi.

Skogavik - Det går bra att komma med egen båt, att paddla hit eller att boka en egen taxibåt. Observera att Skogavik saknar reguljär trafik.

Rågskär - För att komma till Rågskär kan man reservera plats på Bullerölinjen hos Stavsnäs båttaxi.

Bastun brann ner i fjol och är under uppbyggnad detta året. Vi vet inte när den kommer stå klar än. Du kan följa infon på hemsidan.

 

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram