Kontakta oss och hör mer
Kontakt
Bokningssystem TILl Destinationer
Gör din hemsida till mer än bara en inspirationsplansch eller informationsskylt. Låt gästen boka sin vistelse till din destination direkt via dig.
Skapa en kortare väg från inspiration till handling
Dra nytta av innehållet och trafiken på din webbsida
Bli en effektiv marknadsföringskanal för lokala aktörer i området
Kontakta oss för mer information

Tillämpa ditt domän och innehåll

Som turistmål har du förmodligen ett starkt domännamn och en webbsida fylld med inspirerande innehåll som ger dig en bra placering på sökmotorerna.
Men när gästen vill boka sin semester på ditt håll i landet leds de bort från din hemsida. Varför inte behålla gästen på din sida och ge dem möjligheten att boka hela vistelsen genom dig?

Bokningsplattformen Citybreak är en komplett och flexibel bokningsplattform, speciellt framtagen för rese- och turistbranschen. 

Som destinationsföretag kan du samla allt från hotell och fritidshus till  museer och nöjesparker och göra dem bokningsbara - direkt på din hemsida. 
Screenshots fra Toppen af Danmarks bookingsystem

från inspiration till bokning

En skräddarsydd och dynamisk bokningsplattform som passar  in i ditt destinationsuniversum
Samla och sälj lokala boenden, aktiviteter och transportalternativ på din webbsida
Bli en förmånlig och effektiv försäljnings- och marknadsföringskanal för lokala aktörer som kringgår de stora, internationella OTA:erna

Sälj Boende

I alla delar av landet kan man hitta ett brett utbud av boenden - allt från etablerade hotellkedjor och pensionat till vandrarhem och campingplatser.
Med Citybreak kan du sälja de lokala aktörernas utbud och vara en effektiv marknadsföringskanal för deras boenden.

Din nya plattform kan sammankopplas med majoriteten av de system som skandinaviska boendeoperatörer använder för att ta emot och hantera bokningar. När plattformen är ansluten till boendesystemen kan du enkelt sälja de lokala aktörernas rum och/eller enheter. Priser och tillgänglig kapacitet uppdateras automatiskt åt dig, precis som bokningar via din hemsida automatiskt vidarebefordras till aktörens system.
Screenshots fra Destination Sønderjyllands bookingsystem

Sälj Aktiviteter

Gäster har olika resanledningar och varje destination erbjuder massor av upplevelser och aktiviteter som lockar gäster från när och fjärran.
Med Citybreak kan du sälja och ge ut biljetter till lokala aktiviteter och upplevelser. Du kan ge ut mobilbiljetter eller QR-koder och streckkoder som gästen kan använda i automatiska entréer, till exempel på en nöjespark.

Systemet erbjuder integrationer till de mest använda biljettsystemen bland aktivitets- och upplevelseaktörer i Skandinavien. Det gör att du inte behöver oroa dig för administration, eftersom beställningar och bokningar via din hemsida automatiskt läggs in i den lokala aktörens system.
Läs mer om integrationer

sälj transport

Citybreak har integrationer med många av de stora transportföretagen i Skandinavien. Du kan därför erbjuda gästen transportalternativ till/från din destination och därmed göra gästens semesterplanering ännu enklare.
Framför allt finns det goda integrationsmöjligheter för rederier i Skandinavien. Det gör att destinationer med färjeförbindelser kan erbjuda en plattform som gör det ännu enklare för gästen att hitta allt de behöver för sin semester.
Integrationsmuligheder til transport

sälj och distribution

Du har flera möjligheter för att distribuera de lokala boendena, aktiviteterna och transportsätten med Citybreak.
Gästen väljer själv boende, aktivitet och/eller transportsätt och bokar sin vistelse via din hemsida
Du komponerar färdiga paketlösningar, t.ex. ett golfpaket med greenfree och fritt val mellan utvalda boenden som gästen köper via dina hemsida
Erbjudandet bokas back office, t.ex. på en turistbyrå
Du kan också erbjuda reseagenter sina egna klienter, där de kan boka en vistelse för en gäst utan att behöva involvera resmålet eller de utvalda aktörerna. Klienterna är förinställda med provisioner, som avtalas på villkor, och allt går därför automatiskt.
Kontakta oss för mer information

EKONOMI & ADMINISTRATION

Med Citybreak får du en ekonomimodul som ser till att du lägger så lite tid som möjligt på administration. Även om du erbjuder ett brett utbud av olika produkter från flera aktörer i ditt område.
Acceptera kort & Swish
Utnyttja de mest använda inlösenavtalen och acceptera betalning via kort och Swish.
Leverantörsutbetalning
Betala ut till dina leverantörer - innan utbetalningen dras din provision.
Exportera filer
Exportera filer till de mest använda ekonomisystemen.
Du kan även välja att köpa By Nordiqs ekonomifunktion, där vi erbjuder oss att hantera allt ovanstående å dina vägnar.

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere

Support & service

Vi hjälper dig med all uppsättning och drift av din bokningsplattform, från start till mål.
Vi är även din partner externt och hjälper dig att ingå avtal med de aktörer du anser är relevanta för just din destination.

Vi har erfarenhet av att hjälpa allt från den lilla aktören som inte har kompetensen till de stora koncernerna som har andra fokusområden men som vill ha ett bokningssystem och därför önskar implementering och/eller drift av By Nordiq.
Hjälp med implementering och daglig drift av ditt bokningssystem
Ingå leverantörsavtal med relevanta aktörer för din räkning
Support via mejl och telefon om du eller dina leverantörer har frågor eller stöter på utmaningar
Läs mer om Support & Service

EKONOMI & ADMINISTRATION

By Nordiq kan vara din tekniska arrangör i vardagen. Det avlastar dig från en rad juridiska, praktiska och ekonomiska uppgifter som annars förknippas med att driva och hantera en onlinebokning.
Vi erbjuder inlösenavtal vilket gör att du kan ta betalt direkt på din nya bokningsplattform och på så sätt slipper administration, väntetid och godkännande av betalningsleverantörerna.

Säljer du idag övernattning i kombination med en aktivitet så betraktas detta som en paketresa. Även de nya reglerna kring sammanlänkat researrangemang gör att många köp betraktas som paketresa och omfattas av lagen. Om du säljer paket eller sammanlänkade arrangemang skall du enligt lagen ställa resegaranti hos Kammarkollegiet. By Nordiq har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet och med oss som arrangör omfattas du av vår garanti.
Inlösenavtal inkluderat
Möjlighet att använda dig av By Nordiqs resegaranti
Utbetalning till leverantörer och samarbetspartners
Läs mer om Ekonomi & Administration

Vill du höra mer om Citybreak?

Vill du höra mer om hur du kan göra din webbplats till mer än en inspirationskälla för besökare till din destination?

Skicka ett meddelande och låt oss ha en öppen och ledig dialog.
Skapa en kortare väg från inspiration till handling
Dra nytta av innehållet och trafiken på din webbplats
Bli en effektiv marknadsföringskanal för lokala aktörer i området
Förvärva en ambitiös partner med över 20 års erfarenhet
Meddelande
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram