Kontakta oss och hör mer
Kontakt

BOKNINGSSYSTEM TILL EVENEMANG

Skapa en helhetsupplevelse för dina gäster med bokningssystemet Citybreak, vilket ger dig möjlighet att sälja biljetter, övernattning och transport till ditt evenemang.
Hantera och sälj digitala biljetter och QR-koder
Sälj externa produkter och skapa merförsäljning
Erbjud en skräddarsydd allt i ett lösning till dina gäster
Kontakta oss för mer information

SÄLJ ALLT PÅ EN PLATTFORM

Citybreak är en bokningsplattform som bland annat används av destinationer och evenemang. Plattformen gör det möjligt att sälja flera turistrelaterade produkter på ett och samma ställe och vid samma tillfälle.

Plattformen arbetar i realtid med integrationer till relevanta system för respektive produktkategori. Därmed blir det alltid korrekt pris och tillgänglighet oavsett om du säljer övernattning, upplevelser, aktiviteter eller transport. Produkterna kan säljas individuellt eller som ett paket.

Sälj relevanta produkter, som exempel övernattning i samband med biljettförsäljning
Skapa merförsäljning på externa produkter
Få full kontroll över kundresan och samla kundens köp hos dig

"Att vi ökar vår omsättning är en positiv sidofördel. Vårt största intresse är att göra det så attraktivt som möjligt att delta i vårt evenemang. Vår portal gör det möjligt att locka fler deltagare, särskilt utländska besökare som tidigare kunde ha svårt att hitta övernattningsmöjligheter. "

Henrik Boström
VD, O-Ringen
Läs O-Ringens case
Screenshots fra Rally Sweden bookingsystem

SÄLJ ÖVERNATTNING TILL DINA GÄSTER

Fler och fler reser långväga för att delta i evenemang. Det skapar behov av övernattningsmöjligheter i närområdet.
När dina gäster har rest långt för att delta i evenemanget uppstår det med automatik fler behov, till exempel övernattning och transport, där du kan kan vara med och täcka upp behovet och tjäna extra på det.

Med Citybreak har du möjlighet att sälja mer än entrebiljetter till ditt evenemang. På din nya plattform kan du samla och sälja både kommersiella boende och privata boende i närheten av dina gäster.

Vi hjälper dig gärna att kontakta de relevanta boendena och du får naturligtvis provision för att underlätta försäljningen på din plattform.

ERBJUD DINA GÄSTER OLIKA BOENDEALTERNATIV

Ditt eget boende, till exempel ett område du kan konvertera till camping
Kommersiella boenden, till exempel hotell och vandrarhem i närheten
Privata boenden, sommarstugor och rum som de boende i närheten hyr ut

Support & service

Vi hjälper dig med all uppsättning och drift av din bokningsplattform, från start till mål.
Vi är även din partner externt och hjälper dig att ingå avtal med de aktörer du anser är relevanta för just ditt evenemang.

Vi har erfarenhet av att hjälpa allt från den lilla aktören som inte har kompetensen till de stora koncernerna som har andra fokusområden men som vill ha ett bokningssystem och därför önskar implementering och/eller drift av By Nordiq.
Hjälp med implementering och daglig drift av ditt bokningssystem
Ingå leverantörsavtal med relevanta aktörer för din räkning
Support via mejl och telefon om du eller dina leverantörer har frågor eller stöter på utmaningar
Läs mer om Support & Service

EKONOMI & ADMINISTRATION

By Nordiq kan vara din tekniska arrangör i vardagen. Det avlastar dig från en rad juridiska, praktiska och ekonomiska uppgifter som annars förknippas med att driva och hantera en onlinebokning.
Vi erbjuder inlösenavtal vilket gör att du kan ta betalt direkt på din nya bokningsplattform och på så sätt slipper administration, väntetid och godkännande av betalningsleverantörerna.

Säljer du idag övernattning i kombination med en aktivitet så betraktas detta som en paketresa. Även de nya reglerna kring sammanlänkat researrangemang gör att många köp betraktas som paketresa och omfattas av lagen. Om du säljer paket eller sammanlänkade arrangemang skall du enligt lagen ställa resegaranti hos Kammarkollegiet. 

By Nordiq har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet och med oss som arrangör omfattas du av vår garanti.
Inlösenavtal inkluderat
Möjlighet att använda dig av By Nordiqs resegaranti
Utbetalning till leverantörer och samarbetspartners
Läs mer om Ekonomi & Administration

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere

VILL DU VETA MER OM CITYBREAK?

Är du intresserad av att veta mer om hur du kan skapa en helhetslösning för dina gäster genom att sälja biljetter, boende och transport till ditt evenemang?

Skicka ett meddelande och låt oss talas vid.
Hantera och sälj digitala biljetter och QR-koder
Sälj externa produkter och skapa merförsäljning
Erbjud en skräddarsydd allt i ett lösning för dina gäster
Få en ambitiös samarbetspartner med över 20 års erfarenhet
Meddelande
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram