Kontakt

SCR Svensk Camping väljer By Nordiq till ökad gästservice

Sofie Hjortdal
21/04-2022
3 minutter

SCR Svensk Camping och By Nordiq i nytt samarbete

SCR Svensk Camping utvecklar sin gästservice och bokningssupport genom ett nytt samarbete med By Nordiq. Det innebär att det i framtiden blir By Nordiq som tar emot förfrågningar gällande bokningar och support från SCR Svensk Campings åtskilliga gäster och medlemmar.

Det nya samarbetet ska säkerställa att föreningens gäster och medlemmar alltid får snabb och professionell support och service. Samtidigt bidrar det till att underlätta SCR Svensk Campings arbetsbörda, vilket låter föreningen fortsätta utvecklingen av sin plattform och arbeta fokusinriktat mot sin vision att göra Sverige till Europas bästa campingdestination.

Samarbetet med By Nordiq ger oss ytterligare kraft i vårt arbete med att erbjuda Europas bästa digitala marknadsföring och onlinebokning för campingplatser. Under inledningen av året har bokningsvolymerna ökat med mer än 50 procent och SCR får genom samarbetet med By Nordiq tillgång till expertis och resurser när det som bäst behövs”, berättar Martin Juhos, marketingchef för SCR Svensk Camping, om valet av By Nordiq till uppgiften.

 

Det rätta valet för åtagandet

På By Nordiq är man stolta över att en stor aktör som SCR Svensk Camping har valt By Nordiq som samarbetspartner. Med många års erfarenhet av bokningssystemet BookVisit, som SCR Svenska Camping använder sig av på Camping.se, ser By Nordiq sig som det perfekta valet för åtagandet.

Vi arbetar dagligen med BookVisit och supporterar flera aktörer i branschen med samma system. Samtidigt hanterar vi även den typen av supportärenden som SCR Svensk Camping har, till både kunder och gäster för andra partners. Synergin mellan samarbetet med SCR Svensk Camping och existerande åligganden hos By Nordiq är därför stor, och vi är redan varma i kläderna inför uppgiften”, säger Mats Persson, VD för By Nordiq, och fortsätter:

SCR Svensk Camping är ett stort varumärke i Sverige som de flesta känner till. Det glädjer oss att de kan se det värde vi tillför liknande partners. Vi ser fram emot att göra detsamma även för SCR Svensk Camping, deras medlemmar och gäster redan från dag ett”.


Om By Nordiq

By Nordiq är ett dansk-svenskt företag som tillhandahåller online bokningssystem, support och hjälp med affärsutveckling till aktörer inom den skandinaviska rese- och turistbranschen. På listan över samarbetspartners finns bl.a. Nordic Choice Hotels, Ölands Turistbyrå, O-Ringen, Sveaskog, Rally Sweden, Way Out West och Book Bornholm.


Om SCR Svensk Camping

SCR Svensk Camping är en branschorganisation för campingplatser i Sverige och är Europas största marknadsföringsnätverk av campingplatser med ca. 400 medlemmar i Sverige.

SCR driver campingplattformen Camping.se, som tillhandahåller mer än 150 bokningsbara campingplatser (platser, stugor, rum etc.) med 55.000-60.000 bokningar årligen.

 

Kontakt

Vill du veta mer om samarbetet mellan By Nordiq och SCR Svensk Camping? Vi svarar gärna på frågor och berättar mer.

Mats Persson, VD för By Nordiq, mats@bynordiq.se

eyechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram