Kontakt

SUPPORT & SERVICE

Hos By Nordiq prioriterar vi goda relationer och snabb problemlösning. Vi finns tillhands om du, dina leverantörer eller dina gäster behöver hjälp.
Hjälp och support alla dagar i veckan på mejl eller telefon
Kundservice och support till externa leverantörer
Fysisk personal och arbetskraft
Kontakta oss för mer information
VI äR DIN PARTNER
Hos By Nordiq har du alltid en partner nära.
Vi hjälper dig med all utveckling och setup av ditt nya bokningssystem, från start till mål. När systemet är på plats ser vi till att du får en grundlig utbildning så att du framöver har full kontroll över din plattform.

Om du stöter på problem eller behöver hjälp med utveckling hjälper vi gärna till för att hitta en lösning.

All vår personal är baserad i Skandinavien och vi behärskar svenska, danska, norska och engelska.
vi lägger stor vikt vid relationer och snabb problemlösning
Vi erbjuder:
Telefonsupport alla vardagar 
Mejlsupport alla dagar
Minst ett årligt statusmöte, där vi sammanfattar året och samarbetet
vi supporterar dina leverantörer
Driver du ett evenemang eller står bakom ett destinationsbolag och ska börja sälja externa produkter på din bokningsplattform? Det kan vara övermäktigt att sätta sig in i ett nytt bokningssystem och samtidigt hantera frågor från leverantörer.

Vi erbjuder därför att stötta dina externa leverantörer vilket ger dig möjlighet att fokusera på din verksamhet och relation till dina leverantörer medan vi tar hand om den praktiska och tekniska biten.
Kontakta oss för mer information
mer än 25 års erfarenhet
Dina leverantörer kommer att uppleva en hög och professionell service hos By Nordiq. Med mer än 25 års erfarenhet från branschen har vi en grundlig kunskap om leverantörernas situation och de system de arbetar i. 

Vi har därför alla förutsättningar att hjälpa dina leverantörer på bästa sätt och hitta lösningar på eventuella problem.
Vi är ditt callcenter
Även om du har en fin hemsida med användarvänligt online bokningssystem finns det alltid några gäster som föredrar mänsklig kontakt.
Med vårt callcenter erbjuder vi oss att ta hand om dina gästers hänvändelser och att avlasta dig i det dagliga arbetet så att du kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

Dina gäster kan ringa och mejla till dedikerade telefonnummer och mejl som vi tar hand om för din räkning. Vi svarar på frågor och hjälper dina gäster med vilka utmaningar de än har.
Kontakta oss för mer information
vi tillhandahåller personal
Vi har stor erfarenhet av att tillhandahålla personal till evenemang och större aktiviteter och vi hjälper också gärna till om det behövs för en speciell uppgift.

By Nordiq har rollen som handling agent för flera rederier i Sverige och vi ställer personal till förfogande vid större evenemang.
Personale By Nordiq

Med systemet Book Visit får du et simpelt men kraftfuldt bookingsystem, der integreres direkte på din egen hjemmeside, og som giver dig fuld kontrol over kunderejsen. 

Kontakt os og hør mere
Kontakta oss för mer information
Vill du veta mer om våra erbjudanden om service och hur vi kan hjälpa dig i vardagen med drift och support?

Skicka ett meddelande och låt oss ha en öppen och ledig dialog.
Hjälp och support alla dagar på mejl eller telefon
Service och support till externa leverantörer
Fysisk personal och arbetskraft
En ambitiös samarbetspartner med över 20 års erfarenhet
Meddelande
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram